Παξοί

Παξοί

Οι Παξοί, που χαρακτηρίζονται και Βενιαμίν των Επτανήσων, βρίσκονται 7 μίλια νότια της Κέρκυρας, σε απόσταση 8 μιλίων από τις Ηπειρωτικές ακτές και 12 μιλίων από την Πάργα. Πρωτεύουσα των Παξών είναι ο γραφικός Γάιος ο οποίος προστατεύεται φυσικά από δύο νησάκια, την Παναγιά και τον Άγιο Νικόλαο. Στους Παξούς κυριαρχούν οι ελαιώνες και στους Αντίπαξους οι Αμπελώνες οι οποίοι παράγουν το περίφημο μαύρο κρασί, ενώ οι Αντίπαξοι είναι επίσης γνωστοί για τις εξωτικές παραλίες Βρίκα και Βουτούμι. Δύο νησιά που με τις φυσικές και όχι μόνο ομορφίες τους, θα σας μείνουν αξέχαστα!

Ξενοδοχεία

Υπάρχει 1 ξενοδοχείο σε αυτήν την τοποθεσία.
Σελίδα 1 από 1

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Ραρρή 2 Κλειδιά

13095 Προβολές • Διεύθυνση: Γαιος, Παξοί, Παξοί (Χάρτης περιοχής)
Ενοικιαζόμενα δωμάτια

Ένα  παλιό αρχοντικό στην πρωτεύουσα του νησιού, στο Γάιο, μετατράπηκε σε μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Με πολύ φροντίδα και μεράκι δημιουργήσαμε ένα όμορφο περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία, στο λιμάνι των Παξών και πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία του Γάιου. Από τα δωμάτιά μπορείτε να αγναντέψετε τα βαθυγάλαζα Ιόνια νερά του κολπίσκου και τα δυο καταπράσινα νησάκια του Αγίου Νικολάου και της Παναγιάς.

Τα 5 νεοανακαινισμένα  δίκλινα δωμάτια είναι απλά διακοσμημένα με κλασικά ξύλινα έπιπλα, δάπεδο από ξύλο και μπάνιο.

Μοιραστείτε το

Login Form

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Επιλέξτε νόμισμα


Powered by