Κατερίνη

Κατερίνη

Πρωτεύουσα του νομού Πιερίας, είναι η πόλη της Κατερίνης χτισμένη στον πλούσιο κάμπο που απλώνεται από τους πρόποδες του Ολύμπου ως τη θάλασσα.
Η Κατερίνη σήμερα έχει εξελιχθεί σε μια σύγχρονη πόλη με πλούσια οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα, έντονη πνευματική και πολιτιστική κίνηση και συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά μιας ευρωπαϊκής πόλης.
Στην Κατερίνη, θα συναντήσετε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, με άριστο σέρβις, τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες καθώς και πλούσια νυχτερινή ζωή για όλα τα γούστα.
Ακόμη, η ακτή διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές, όπως χώρους άθλησης, πεζοδρόμους, πρόσβαση για τα άτομα με αναπηρία, χώρους πάρκινγκ, θαλάσσια σπορ, καθώς και ιατρείο.
Ο παραθεριστικός οικισμός της Κατερίνης αποτελεί ένα κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο, όπου κατακλύζεται κάθε καλοκαίρι από δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες που απολαμβάνουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και μία από τις πιο οργανωμένες ακτές, που κάθε χρόνο κατακτά επάξια τη γαλάζια σημαία.

Ξενοδοχεία

Υπάρχει 1 ξενοδοχείο σε αυτήν την τοποθεσία.
Σελίδα 1 από 1

Mediterranean Village 5 Αστέρια

28769 Προβολές • Διεύθυνση: Παραλία (Ακτή Καλλιθέας) Κατερίνη, Κατερίνη (Χάρτης περιοχής)
Ξενοδοχείο

Στη σκιά του μυθικού Ολύμπου, πάνω στο κύμα της Παραλίας του Θερμαϊκού κόλπου από την πλευρά της Πιερίας θα συναντήσετε το ξενοδοχειακό συγκρότημα Mediterranean VILLAGE. Ένα υπερσύχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα πέντε αστέρων το οποίο θα είναι ανοικτό όλο το χρόνο, βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Μπροστά του απλώνεται η όμορφη παραλία της Πιερίας. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών , η άριστη φιλοξενία και η γεωγραφική θέση είναι ένας ισχυρός συνδυασμός για την σωστή επιλογή σας. Η Πιερία είναι ένας τόπος, προικισμένος απ’ το Θεό και τη φύση που συνδυάζει αρμονικά βουνό και θάλασσα. Μόλις, 7 χιλ από την Πόλη της Κατερίνης, 78 χιλ από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και 85 χιλ από τον αερολιμένα Μακεδονία.

Για τη διαμονή σας προσφέρονται: 115 Δωμάτια , 49 Superior δωμάτια (τριών ως τεσσάρων ατόμων) με αποκλειστική χρήση πισίνας μόνο για τα superior , 5 Σουίτες, 5 Grand σουίτες ,2 VIP σουίτες με ιδιωτική πισίνα

Μοιραστείτε το

Login Form

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Επιλέξτε νόμισμα


Powered by