Κάρπαθος

Κάρπαθος

Η Κάρπαθος , το δεύτερο σε έκταση νησί της Δωδεκανήσου (μετά τη Ρόδο). Έχει έκταση 301,2 τ.χλμ., 160 χλμ. μήκος ακτών και συνολικό πληθυσμό 6.511 κατοίκους. Αποτελεί πλούσιο βιότοπο και για αυτόν τον λόγο διαθέτει προστατευμένες περιοχές, όπου επιζούν πληθυσμοί προς εξαφάνιση. Πηγαίνοντας διακοπές στην Κάρπαθο είναι σαν να κάνετε ένα "ταξίδι στον χρόνο". Η Κάρπαθος, μεγαλόπρεπη και ορεινή, βρίσκεται στο Καρπάθιο πέλαγος μεταξύ Κρήτης και Ρόδου και έχει πρωτεύουσα τα Πηγάδια ή Κάρπαθος.
Είναι ένα νησί με πολύ έντονες παραδόσεις τις οποίες οι κάτοικοι διατηρούν - γι' αυτό είναι ίσως από τα ελάχιστα πλέον νησιά όπου θα αισθανθείτε την φιλοξενία της Ελλάδας όπως ήταν πριν από 50 χρόνια! Η πόλη της Καρπάθου είναι πολυσύχναστη, με πάρα πολλά καφενεία, ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια.
Αξίζουν επίσκεψης μια από τις 18 παλαιοχριστιανικές βασιλικές του νησιού, όπως η Αγία Αναστασία στην Αρκάσα ή η Αγία Φωτεινή στην πόλη της Καρπάθου ή τα ερείπια της αρχαίας πόλης της Βρυκούς στα βόρεια του νησιού και τα ερείπια της Αρκεσίας στο Παλαιόκαστρο της Αρκάσας, καθώς και το Κάστρο και η αρχαία ακρόπολη του Απερίου.

Ξενοδοχεία

Υπάρχει 1 ξενοδοχείο σε αυτήν την τοποθεσία.
Σελίδα 1 από 1

Finiki View 3 Αστέρια

10150 Προβολές • Διεύθυνση: Φινίκι Αρκάσας- Κάρπαθος, Κάρπαθος (Χάρτης περιοχής)
Ξενοδοχείο

Το Finiki View, ένα νεόχτιστο ξενοδοχείο απέναντι από το μικρό λιμανάκι και την παραλία του Καρπάθικου χωριού Φοινίκι. Μόνο 2χλ. από την Αρκάσα, το Finiki View είναι ένα ξενοδοχείο αμφιθεατρικά & παραδοσιακά χτισμένο με πλακόστρωτα δρομάκια γεμάτα λουλούδια και δέντρα.
Η φυσική ομορφιά του ακολουθεί την λοφοπλαγιά που βρίσκεται ακριβώς πίσω του.
Αν και είναι 100 μέτρα μακριά από την παραλία και τις τοπικές ταβέρνες, το ξενοδοχείο μας είναι ήσυχο και άνετο.
Το Finiki View παρέχει Β κατηγορίας δωμάτια όλα με προσωπικά μπανιά, κλιματισμό, τουαλέτες και κουζίνες,
για αξέχαστες διακοπές.
Σας προσφέρουμε την δυνατότητα να απολαύσετε τις διακοπές σας στα μεγάλα και άρτια εξοπλισμένα δωματιά μας, στην πισίνα μας, με την πανοραμική θέα του χωριού μας, της θάλλασας, και του πασίγνωστου ηλιοβασιλέματος μας. Βρισκόμαστε στην ιδεώδη τοποθεσία για όλων των ειδών διακοπές. Ανάμεσα στους πράσινους κήπους μας θα νιώσετε, ανέμελα, όμορφα και άνετα καθ' όλη την διάρκεια των διακοπών σας.

Μοιραστείτε το

Login Form

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Επιλέξτε νόμισμα


Powered by