Ιωάννινα

Ιωάννινα

Η πόλη των Ιωαννίνων είναι η πρωτεύουσα της Ηπείρου και το μεγαλύτερο εμπορικό, πνευματικό και πολιτισμικό κέντρο της Βορειοδυτικής Ελλάδας. Τα Ιωάννινα βρίσκονται 440 χλμ. από την Αθήνα και 295 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη, στη δυτική όχθη της λίμνης Παμβώτιδας, σε υψόμετρο 480 μέτρων και ανάμεσα σε ψηλές κορυφές.
Το κάστρο του Αλή Πασά, το νησάκι της κυρά-Φροσύνης, το μαντείο της Δωδώνης, αλλά και το σύγχρονο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, αποτελούν σημεία αναφοράς της πόλης που συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο, τις νέες πραγματικότητες με την ιστορική μνήμη, τη φυσική ομορφιά με την ανάπτυξη.
Τα Ιωάννινα, πόλη πανέμορφη και γραφική, πόλη των θρύλων και των παραδόσεων που συδυάζει τις ιστορικές μνήμες με την σύγχρονη πραγματικότητα. Πόλη της Παμβώτιδας, της θρυλικής λίμνης του Αλή Πασά και της κυρά Φροσύνης, του βυζαντινού κάστρου με τα γραφικά στενά σοκάκια που κουβαλούν ακόμα τις βυζαντινές μνήμες του παρελθόντος.
Όμως στα Ιωαννινα η νύχτα είναι το ίδιο πλουσία και όμορφη με την μέρα. Έντονη νυχτερινή ζωή, μουσικές συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και happenings που θα σας κάνουν να δώσετε στα Ιωάννινα ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας.

Ξενοδοχεία

Υπάρχει 1 ξενοδοχείο σε αυτήν την τοποθεσία.
Σελίδα 1 από 1

Παραδοσιακό Κατάλυμα Αρχονταρίκι 4 Αστέρια

23622 Προβολές • Διεύθυνση: Ζαλοκώστα 50 Ιωάννινα, Ιωάννινα (Χάρτης περιοχής)
Ξενοδοχείο

Σας καλωσορίζουμε στο Αρχονταρίκι, ένα μικρό στολίδι στην πόλη των Ιωαννίνων, γεμάτο ζεστασιά που με το φιλικό του περιβάλλον, σας προσφέρει παραδοσιακή φιλοξενία, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για αποδράσεις καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Με σεβασμό στην παράδοση, έμφαση στην ποιότητα και στις απαιτήσεις της εποχής βάλαμε το μεράκι μας για να δημιουργήσουμε ένα παραδοσιακό κατάλυμα, μοναστηριακού τύπου, εξίσου και η ονομασία του.

Το Αρχονταρίκι λειτουργεί στο ιστορικό κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων και αποτελεί για τους επισκέπτες μια πρόταση χαλάρωσης και ξεκούρασης . Χτισμένο με τοπικά αρχιτεκτονικά στοιχεία, ξεχωρίζει για την πολυτέλεια, το design, των φινετσάτων custom made επίπλων και των ζεστών υφασμάτων που ντύνουν τους χώρους.

Μοιραστείτε το

Login Form

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Επιλέξτε νόμισμα


Powered by