Βασιλίτσα

Βασιλίτσα

Το όμορφο βουνό Βασιλίτσα βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του νομού Γρεβενών με την ψηλότερη κορυφή του στα 2.249 μέτρων περίπου. Είναι ένα βουνό, με πυκνά δάση, πλούσιες φυσικές ομορφιές, χιονοσκέπαστες κορυφές και πολλά παραδοσιακά χωριά.
Ένας σπουδαίος ορεινός παραδοσιακός οικισμός είναι η Σαμαρίνα, σε υψόμετρο 1.450 μέτρων. Πολύ κοντά στην περιοχή θα βρείτε τα χωριά Λάβδα, Περιβόλι, Δεσκάτη, Σμίξη κ.α.
Στην κοντινή Σμίξη μπορείτε να δείτε τις πέτρινες βρύσες, τα πέτρινα παραδοσιακά σπίτια και τις εκκλησίες του Αγίου Νικολάου και του Αγίου Αθανασίου.
Στην ευρύτερη περιοχή της Βασιλίτσας θα βρείτε μια ποικιλία από ξενοδοχεία, ξενώνες, σαλε, ξενοδοχεία με δωμάτια με τζάκι και ενοικιαζόμενα δωμάτια (κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας στα Γρεβενά) που αναμένουν να σας προσφέρουν την φιλοξενία τους, για μια ευχάριστη διαμονή.

Ξενοδοχεία

Υπάρχει 1 ξενοδοχείο σε αυτήν την τοποθεσία.
Σελίδα 1 από 1

Pindos Palace 3 Αστέρια

28498 Προβολές • Διεύθυνση: Βασιλίτσα, Γρεβενά, Βασιλίτσα (Χάρτης περιοχής)
Ξενοδοχείο

Επιστρατεύστε όλες σας τις αισθήσεις για να αποτυπώσετε στην μνήμη σας μια από τις ομορφότερες εικόνες της πατρίδας μας. Έξω από το χωριό Λάβδα στα Γρεβενά ανάμεσα στον εθνικό δρυμό της Βάλια Κάλντα και στο χιονοδρομικό της Βασιλίτσας βρίσκεται το ξενοδοχείο PINDOS PALACE.

Νιώστε το πραγματικό νόημα της πολυτέλειας σε ένα περιβάλλον κομψού στυλ και ανεπιτήδευτης, καλαίσθητης διακόσμησης. Παραδοθείτε στην μαγεία του φυσικού τοπίου και ρουφήξτε με απληστία τις εικόνες και τις μυρωδιές του.

Το κατάλυμα εγγυάται άψογη διαμονή – σέρβις στους πολυτελείς χώρους του καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου, φροντίζοντας να σας μείνει πραγματικά αξέχαστη κάθε ημέρα.

Μοιραστείτε το

Login Form

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Επιλέξτε νόμισμα


Powered by