Αίγινα

Αίγινα

Η Αίγινα είναι νησί του Σαρωνικού Κόλπου. Με το αυτό όνομα φέρεται η πρωτεύουσα και ο κύριος λιμένας της νήσου. Κατά την αρχαιότητα αποτελούσε εποικιστικό κέντρο Πελοποννήσιων, Αιγαιατών και Μυρμιδόνων. Αργότερα υπάγεται μαζί με άλλες ναυτιλιακές πόλεις στο θεσμό της Αμφικτυονίας της Καλαυρίας, συμμετέχει στη ναυμαχία της Σαλαμίνας ενάντια στους Πέρσες και κατά την κλασική εποχή αποτελεί πόλη της Αχαϊκής Συμπολιτείας.Σήμερα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σε έκταση, πληθυσμό και ανάπτυξη νησί του Αργοσαρωνικού και νησιωτικό προάστιο του Πειραιά.

Ξενοδοχεία

Υπάρχει 1 ξενοδοχείο σε αυτήν την τοποθεσία.
Σελίδα 1 από 1

ΑΡΓΩ 3 Αστέρια

6353 Προβολές • Διεύθυνση: ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, Αίγινα
Ξενοδοχείο

Τοποθετημένο πάνω στη θάλασσα στην όμορφη Αγία Μαρίνα, στο νησί της Αίγινας, το «Argo Hotel & Spa» λειτουργεί από το 1970 ακολουθώντας την παράδοση αλλά και τους ραγδαίους ρυθμούς εξέλιξης της ζωής και της φιλοξενίας.

Το «Argo Hotel & Spa» ένα ξενοδοχείο 3 αστεριών. Έχει ανακαινισθεί διατηρώντας τους χώρους και τα δωμάτια σε καλή κατάσταση.

Η φιλοσοφία που έχει περάσει από γενιά σε γενιά είναι να μένουν ευχαριστημένοι οι πελάτες μας.

Το πακέτο All Inclusive+Spa που προσφέρουμε θεωρείται ιδανικό γιατί από την αρχή ξέρεις πόσα λεφτά θα ξοδέψεις και τι ακριβώς προσφέρουμε εμείς.

Είμαστε ένα καλό ξενοδοχείο με καλές τιμές για αυτό που προσφέρουμε, χωρίς τις υπερβολές των πολυτελών ξενοδοχείων.

Να έχετε μία καλή και ευχάριστη διαμονή.

Μοιραστείτε το

Login Form

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Επιλέξτε νόμισμα


Powered by