Όλοι οι προορισμοί » Pelion » Hotel Αργώ - Μύθος

Hotel Αργώ - Μύθος 3 Keys

37009 - Μύλος - Τρίκερι Μαγνησία, Pelion (Area map)

Το "ΑΡΓΩ-ΜΥΘΟΣ" resort

Στην έξοδο του Παγασητικού, το γραφικό λιμάνι της Γεροπλίνας στη θέση "Μύλος" της Αγίας Κυριακής στο Τρίκερι "φιλοξενεί", το ξενοδοχειακό συγκρότημα "ΑΡΓΩ-ΜΥΘΟΣ" που με κόπο κια μεράκι δημιούργησαν οι συμπολίτες μας Γιώργος και Μορφούλα Θεοδοσιάδου.
Το "πέρασμα του Ιάσονα" πάντα γοήτευε τον Γιώργο Θεοδοσιάδη για τις φυσικές ομορφιές του, το εύκρατο κλίμα του, τα ήθη και τα έθιμα που ακόμη αντιστέκονται στην ισοπέδωση που η εξέλιξη προκαλεί.

Οι δραστηριότητες των βετεράνων ναυτικών του Τρικερίου που ασχολούνται με την αλιεία "ανοιχτής θάλασσας", με την συμμετοχή τους σαν στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών στα ποντοπόρα σκάφη, με την σπογγαλιεία παλαιότερα αναδεικνύοντας καταξιωμένους δύτες αλλά και με τους παράκτιους αλιείς, συνθέτουν τον "πίνακα" που λέγεται Τρίκερι και προκαλεί τον θαυμασμό και το δέος.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις επενδύσεις του Γ. Θεοδοσιάδη στο Τρίκερι άρχισε το 1975 που παράλληλα με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στη Λάρισα, είχαν την κατασκευή του ξενοδοχειακού συγκροτήματος "ΑΡΓΩ-ΜΥΘΟΣ".
Σημαντική μερίδα στην επιτυχία του εγχειρήματος αυτού είχε η συμμετοχή της Μορφούλας Θεοδοσιάδου που ηγείται της επιχείρησης και η εμπειρία της στην Τουριστική βιομηχανία., (διευθύντρια τουριστικού γραφείου στα Τρίκαλα την περίοδο 1970-1980), αποτελεί εγγύηση για μια επιτυχημένη πορεία.

Στον έκτασης 2 στρεμμάτων ελαιώνα βιολογικής καλιέργειας, "φιλοξενείται" η ΑΡΓΩ-ΜΥΘΟΣ, που περιλαμβάνει επτά (7) ανεξάρτητα κτίρια - κατοικίες.
Οι τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες όπως τις χαρακτηρίζει
ο ΕΟΤ, είναι αφιερωμένες στους ήρωες κωπηλάτες της Αργοναυτικής εκστρατείας. Ετσι ο "Θησέας", ο "Ιάσονας",
ο "Ηρακλής", η "Αταλάντη" και ο "Ορφέας" μπορούν να φιλοξενήσουν έως πέντε (5) άτομα το καθένα, στα ηλιόλουστα - ευρύχωρα δωμάτια των διόροφων κατοικιών με την καταπληκτική τριασδιάστατη θέα.
Στον όρμο που σχηματίζεται μπροστά από το ξενοδοχείο υπάρχει μια εικόνα μοναδικής ομορφιάς, το προστατευόμενο λιβάδι της Ποσειδωνίας, ένα είδος σπάνιου θαλάσσιου φυτού. Οι πέτρες καλύπτονται από θαλάσσιες ανεμώνες, προδίδοντας την καθαρότητα και διαύγεια του νερού αλλά και τα ιδανικά συστατικά του.

Στην ..."Κωνσταντινούπολη", (έτσι ονομάζεται ο χώρος του εστιατορίου) σερβίρεται το πρωινό και σύντομα δημιουργείται η υποδομή πλήρους λειτουργίας και υποστήριξης του μεγειρίου με τοπικά φαγητά και θαλασσινές σπεσιαλιτέ της περιοχής.

Η λειτουργία της επιχείρησης είναι 12μηνη και θα προσφέρεται εκτός των άλλων για συγκεντρώσεις - διαμονή μικρών ομάδων επαγγελματιών-επιστημόνων, για συνέδρια - συναντήσεις και διάφορες δραστηριότες ποικίλης μορφής.


Εκδρομές - Καταδύσεις

Στο Τρίκερι έχετε τη μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε τη μαγεία του βυθού παρακολουθώντας μαθήματα στη σχολή καταδύσεων που υπάρχει στην περιοχή, καθώς και να ενοικιάσετε τον απαραίτητο εξοπλισμό για αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Ακόμη υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμού θαλάσσιων εκδρομών για να γνωρίσετε το απέραντο γαλάζιο και την φυσική ομορφιά του Τρικερίου καθώς και τους τέσσερις οικισμούς του Δήμου, Παλαιό Τρίκερι, νησί Πρασούδα και νησί Αλατάς, Κόττες και Αλογοπόρος, αλλά και τις επίγειες ομορφιές του τόπου μέσω των περιπατητικών διαδρομών που οργανώνονται στα πλακόστρωτα μονοπάτια του.

Rooms

When would you like to stay at the Hotel Αργώ - Μύθος?

Please select the dates of your stay to check availability

Check-in date
Check-out date

Hotel facilities

Θέρμανση, Κλιματισμός, Τζάκι, Μπαλκόνια με Θέα, TV, Ψυγείο, Εξοπλισμένη Κουζίνα, Μπάνιο, Γυμναστήριο

Information

Accommodation type Studios
Hotel season All year
Check in 12:00
Check out 12:00
Pets Pets are not allowed in this hotel.
Hits 5697
Date Πέμπτη, 12 Απρίλιος 2012

Discounts policy

Reservation cancel

You can cancel a reservation up to 1 days before the check-in date. Depending on the hotel policy you might be charged a fee for the cancellation. Read the hotel terms and conditions for more.

Terms and conditions

Ακυρώση της κράτηςης μπορεί να γίνει 7 ημέρες πριν την κράτηση.

Διαφορετικά υπάρχη χρέωση του 30% του συνολικού ποσού.

6_2.jpg 2_2.jpg 3_2.jpg 5_2.jpg 105_2.jpg 106_2.jpg 107_2.jpg 108_2.jpg 109_2.jpg 110_2.jpg 111_2.jpg 112_2.jpg 113_2.jpg 114_2.jpg 115_2.jpg 117_2.jpg 100_2.jpg 101_2.jpg 102_2.jpg 103_2.jpg 104_2.jpg

Area photos

pilio.jpg
Location LocationPelion
Address Address37009 - Μύλος - Τρίκερι Μαγνησία
Owner OwnerΓιώργος Θεοδωσιάδης

Contact

If you have any questions please contact the hotel manager.

Spell

The reviews are submitted by our customers after their stay at Hotel Αργώ - Μύθος. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this hotel.

Comments

Reviews are ordered by date with a maximum of 30 reviews.

There are no reviews for Hotel Αργώ - Μύθος

Add a comment

You must have stayed in this hotel to review it.

Μοιραστείτε το

Login Form

No account yet? Create account

Select currency


Powered by